Výhodné ceny poistenia pre členov klubu

/, partneri/Výhodné ceny poistenia pre členov klubu

Výhodné ceny poistenia pre členov klubu

Vážení členovia Audi Club International Slovensko,

v rámci partnerského programu vám prinášame pomoc v podobe sprostredkovania rôznych foriem poistenia a finančných služieb.

Spoločnosť NRF je už takmer 20 rokov spoľahlivým partnerom v oblasti financií. Okrem vzdelávania NRF poskytuje aj možnosť uzatvorenia rôznych foriem poistenia (PZP, havarijné, cestovné, dom a domácnosť, zodpovednosť) za výhodné ceny, ktoré si môžu členovia klubu overiť prostredníctvom online kalkulačky. Navyše, uzatvorením poistenia prostredníctvom spoločnosti NRF podporíte klub. Kontaktnou osobou pre akékoľvek otázky a podporu je klubák Tomáš Hanus (tel: 0915871089, t.hanus@nrf.sk, facebook profil).

Otvoriť kalkulačku >>

Tomáš Hanus: “Prečo sme sa rozhodli vzdať provízií v prospech Audiklubu… Od roku 2006 som nepretržite majiteľom niektorého z vydarených modelov Audi, a vďaka Audiklubu som sa dostal nielen k cenným radám pri ich prevádzkovaní, ale získal som aj niekoľko skvelých priateľov. Z toho dôvodu som už na prvom stretnutí s predsedom klubu navrhol myšlienku finančnej podpory klubu. Nakoniec sme našli spôsob, ktorý dokáže priniesť zaujímavý efekt všetkým zúčastneným stranám a nikoho to nič nestojí, iba to klubákom ušetrí. Už niekoľko rokov prevádzkujeme online porovnávač na poistné produkty. Zistili sme, že v rámci toho dokážeme ušetriť každému klubákovi nemalé peniaze na platbe za povinné zmluvné poistenie, ale aj iné produkty. Keďže PZP je produkt, ktorý musí využívať každý jeden majiteľ Audi, rozhodli sme sa túto službu zlacnieť pre členov klubu na špeciálnom referenčnom linku a navyše sme sa rozhodli všetky provízie z týchto zmlúv nechať na prevádzku Audiklubu. Je to rýchle, jednoduché a hlavne viete z pohodlia Vášho domova uzatvoriť PZP online na počkanie, čo oceníte najmä v nedeľu večer, keď si spomeniete, že v pondelok ráno prihlasujete auto. Pre viac info alebo pomoc s výpočtom lacnejšieho poistenia pre Vaše Audi ma neváhajte kontaktovať.”

Viac informácií o všetkých službách spoločnosti NRF nájdete na webovej stránke firmy >>

Pozor! ACIS ponúka partnerom priestor prezentovať a ponúkať svoje služby. ACIS nezodpovedá za kúpno-predajný proces. V prípade nespokojnosti s postupom partnerov nás kontaktujte na info@acislovensko.sk.

2019-12-30T19:44:06+00:00október 29th, 2019|Categories: novinky, partneri|