Autochiptuning.sk – kvalita so zárukou

/, partneri/Autochiptuning.sk – kvalita so zárukou

Autochiptuning.sk – kvalita so zárukou

Chiptuning je obľúbenou témou všetkých milovníkov dynamickej jazdy. Medzi klubovými partnermi môžu členovia Audi Clubu nájsť spoločnosť Autochiptuning.sk, ktorá ponúka komplexné služby spojené s úpravou výkonu. Od začiatku spolupráce sa v Autochiptuning.sk otočilo už niekoľko Audiniek a ich majitelia si odvedenú prácu pochvaľovali.

Čo je vlastne chiptuning?

Pod pojmom Chiptuning rozumieme zvyšovanie výkonu pomocou zmeny dát v riadiacej jednotke. Dnes už každé moderné vozidlo má motor riadený touto jednotkou. Úpravou softvéru v riadiacej jednotke je možné docieliť zvýšenie výkonu až o 25% a točivého momentu o 35%. Po takejto úprave dochádza aj k zníženiu spotreby až o 15%. Pre konkrétne parametre úpravy vášho vozidla nás neváhajte kontaktovať cez rezervačný formulár.

Všetky úpravy sa rodia priamo pod rukami našich školených a rokmi skúsených mechanikov. Vždy ladíme vozidlo na mieru, na základe vašich požiadaviek a možností každého vozidla. Len tak totiž môžeme zaručiť, že budete zo svojím vozidlom naozaj spokojný.

Autochiptuning.sk neponúka svojim zákazníkom maximálny výkon za cenu minimálnej životnosti, práve naopak, snaží sa iba posunúť výkonové rezervy. Oveľa väčší dôraz kladieme na optimálne zvýšenie výkonu pri zlepšení dynamiky a celkového chodu motora. V mnohých prípadoch sa dokonca spotreba paliva, pri dodržaní rovnakého spôsobu jazdy, po úprave zníži.

Firma optimalizuje výkon motora na bezpečné hodnoty, pri ktorých ponúka zákazníkom bezpečné jazdenie bez akýchkoľvek obmedzení. Po úprave môžete jazdiť rovnakým štýlom jazdy ako pred úpravou. Niektoré predávané modely automobilov sú dokonca vedome softvérovo znížené, aby si na trhu obhájili svoju zníženú cenu. Prečo pri kúpe neušetriť a dopriať si plný výkon, ktorý motor ponúka?

Optimalizácia je možná takmer u všetkých vozidiel s elektronickou riadiacou jednotkou – ako na dieselových motoroch tak aj na benzínových či už majú alebo nemajú turbodúchadlo.

Ako je možné zvýšiť výkon a zároveň znížiť spotrebu ?

Jednoducho – AUTOCHIPTUNING.SK disponuje profesionálnou technikou, ktorá umožňuje úpravu softvéru riadiacej jednotky, teda chiptuning motora.

Môže sa to zdať nepochopiteľné, že zásahom do riadiacej jednotky sa zvýši výkon motora a zároveň klesne spotreba pohonných hmôt. Vysvetlenie nie je tak zložité. Tým, že motor má vyšší výkon a väčší krútiaci moment sa dá s vozidlom jazdiť na nižších otáčkach, nie je potrebné tak často podraďovať na nižší rýchlostní stupeň – napríklad pri stúpaní, či pri predbiehaní a týmto spôsobom sa dá ušetriť až 15% paliva. Táto skutočnosť platí pre preplňovacie motory (napríklad. TDI, CRDI, …) tak ako benzínové aj dieselové motory a nielen u osobných ale aj u nákladných vozidiel, TIR a BUS. U klasických benzínových či dieselových motorov bez turbodúchadla zostane spotreba na rovnakej úrovni.

Kvalita so zárukou

Autochiptuning.sk ponúka svojim klientom záruku na úpravu riadiacej jednotky po dobu 24 mesiacov. Pokiaľ optimalizácia výkonu motora nebude fungovať podľa vašich predstáv, alebo s úpravou nebudete z hocijakého dôvodu spokojní, môžete do 7 dní od úpravy požiadať o vrátenie automobilu do pôvodného stavu. Zároveň Vám vrátime celú čiastku za softwarovú úpravu. Každá upravená riadiaca jednotka získava automaticky osvedčenie o úprave vozidla, ktoré zaručuje kvalitu a zaväzuje firmu autochiptuning.sk na uplatnenie záruky užívateľa od dátumu zhotovenia úprav na vozidle.

Doplnkové služby

Odborníci z Autochiptuning.sk ponúkajú aj optimalizáciu automatickej prevodovky či opravu riadiacej jednotky. Samozrejmosťou je meranie výkonu na profesionálnom zariadení. Cenník a referencie nájdete na webovej stránke www.autochiptuning.sk 

 

 

 

 

2019-09-24T06:05:00+00:00september 19th, 2019|Categories: novinky, partneri|