Predstavujeme nového partnera KRYTEX TM

//Predstavujeme nového partnera KRYTEX TM

Predstavujeme nového partnera KRYTEX TM

Vážení členovia a priaznivci Audi Club International Slovensko,

predstavujeme vám nového klubového partnera – autodetailingovú značku KRYTEX™, ktorá je svetovou špičkou v oblasti keramických povlakov na rôzne povrchy v automotive oblasti, leteckom a dopravnom priemysle a ďalších odvetviach.

Ako jediná značka tohto druhu na trhu, disponujeme európskym certifikátom CE. Vysoká kontrola kvality a kontinuálny napredujúci vývoj, zaručujú stabilnú funkčnosť našich produktov, bez nutnosti renovácie povlakov. Tým značka KRYTEX™ valcuje konkurenciu a dobíja trh autodetailingu po celom svete.

KRYTEX™ keramický ochranný náter vám vedia aplikovať len certifikované spoločnosti po celom Slovensku a Českej republike. Ich aplikácia ochraňuje VŠETKY povrchy a výrazne tak predlžuje ich životnosť.

Zároveň vyzdvihuje vzhľad vozidla a jeho lesk. Vo veľkej miere tiež uľahčuje umývanie a čistenie vozidla, v niektorých prípadoch tiež zvyšuje bezpečnosť posádky a uľahčuje prácu vodičom v nepriaznivých podmienkach.

Exkluzívny ochranný „oblek” od KRYTEX™ dostane automobil na vyššiu úroveň a zabezpečí nadštandardný užívateľský komfort.

 

KRYTEX™ pre SR a ČR:

HT CAPITAL, s.r.o.

Tel. č.: 0908 500 003
E-mail: info@htcapital.eu

Web: htcapital.eu

2023-07-06T22:19:25+00:00máj 27th, 2023|Categories: novinky|