15. Oficiálny zraz Audi Club International Slovensko

/, podujatia/15. Oficiálny zraz Audi Club International Slovensko

15. Oficiálny zraz Audi Club International Slovensko

Dátum: 15. – 18. júna 2023

Miesto: Bardejov, Bardejovské kúpele

Popis:

15. Oficiálny zraz bude naozaj výnimočný. Jednak tým, že na ňom oslávime už 15 rokov fungovania klubu fanúšikov Audi na Slovensku. Výnimočnú atmosféru dotvorí rozprávkové prostredie jedného z najkrajších miest na Slovensku. Na malebnom námestí, ktoré je súčasťou kultúrneho dedičstva zapísaného do zoznamu UNESCO spoločne vytvoríme Rozprávkové Audi kruhy a nápis BJ. Zároveň si spoločne oddýchneme v úžasných Bardejovských kúpeľoch, ktoré okrem kvalitných procedúr a relaxu ponúkajú krásne výchadzkové trasy v okolitých lesoch, promenády či čarovný skanzen. Hlavný sobotňajší program bude dostupný aj pre klubákov a ich hostí (na Audinkách), ktorí nebudú ubytovaní. Samozrejme nezabudneme ani na naše ratolesti a ďalší sprievodný program. Ubytovacie kapacity sú dostatočné, nie však nekonečné, a preto netreba dlho otáľať. Tento zraz si nemôžete nechať ujsť.

 

Program:

  1. 6. (štvrtok) – príchod pre tých, ktorí si chcú užiť wellness a krásy Bardejovských kúpeľov o deň dlhšie. S účastníkmi sa stretneme na mieste a dohodneme sa na konkrétnych aktivitách.
  2. 6. (piatok) –  príchod zvyšku posádky. O cca. 18.00 sa stretneme na welcome drinku, na večer je naplánovaná tancovačka.
  3. 6. (sobota) – po raňajkách bude pripravený program pre deti a dostatok času na prechádzky, kávičky, procedúry a wellness. V poobedňajších hodinách spanilou jazdou presunieme do malebného centra Bardejova, kde na Radničnom námestí vytvoríme z dáždnikov logo Audi a nápis BJ. Na námestí bude pripravený sprievodný program pre klubákov i okoloidúcich. Tohto programu sa môžu zúčastniť aj klubáci, ktorí nebudú na zraze ubytovaní a vyrazia si na jednodňový výlet. Večer nás čaká valné zhromaždenie, krátky slávnostný prípitok k 15. narodeninám klubu a tombola.
  4. 6. (nedeľa) – je tradične časom odchodov a lúčenia. Tí, ktorí prídu na zraz z menších vzdialeností si môžu krásu kúpeľov a mesta užiť aj v posledný deň,

 

Ubytovanie:

Hotel Alexander **** https://www.hotelalexander.sk/

Základná cena  – cena za osobu a noc s raňajkami

2 lôžková izba – 56 eur za osobu a noc

1 lôžková izba – 71 eur za osobu a noc

 

Rekreačný balík Ozdravný pobyt – plná penzia (začína večerou, končí obedom) + neobmedzený wellness

75 eur na osobu a noc (možné zakúpiť na min 2 noci).

 

Ďalšie služby:

  •       Parkovanie je zabezpečené zdarma v okolí hotela.
  •       V rámci kúpeľov bohužiaľ nie je z hygienických dôvodov možné ubytovať psíkov. Ich majitelia však môžu využiť ubytovacie kapacity priľahlých penziónov, ktoré sú vzdialené 3-5 minút chôdze od kúpeľov.
  •       Záujemcom o izbu s prístelkou budú ubytovaní v hoteli Ozón ***+ (5 minút chôdze od hotela Alexandra), cena za dieťa na prístelke 30 eur za noc. 

Registrácia:

Registrácia s ubytovaním: Registrovať sa môžete vyplnením formulára do 15. 5. do 12.00.  https://forms.gle/WhYihHkiXjDWZVgz5

Registrácia bez ubytovania (len na program v centre Bardejova) https://forms.gle/srErtKP2tGqyecSt7 

 

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na adrese stanislav.mucha@acislovensko.sk

 

 

2023-04-26T12:07:51+00:00apríl 26th, 2023|Categories: novinky, podujatia|