2% z našich daní pre náš klub

//2% z našich daní pre náš klub

2% z našich daní pre náš klub

Daruj 2% klubu, uhraď členský poplatok a podpor klub. Každému darcovi navyše pošleme malý darček. Všetky informácie potrebné pre poukázanie nájdeš aj v tomto článku.

Vážení členovia a priaznivci Audi Club International Slovensko,

tak ako každý rok, aj v roku 2016 prichádza možnosť podporiť klub fanúšikov Audi bezbolestnou, no mimoriadne efektívnou cestou -–poukázaním 2% z daní fyzických a právnických osôb. Informácie o tom, čo sú to 2%, ako ich poukázať, aké tlačivá pri tom použiť nájdete na klubovej stránke https://acislovensko.sk/2percenta/

V klube registrujeme 540 aktívnych členov, ktorí môžu týmto spôsobom jednak uhradiť členské ako aj prispieť na klubové aktivity. Väčšina z nás má v okolí viacero spriaznených ľudí – či už v rodine, medzi kamarátmi alebo v zamestnaní. Za opýtanie a odovzdanie vizitky nášho klubu naozaj nedáme nič. Zo  skúseností vieme, že stále väčšina ľudí 2% nepoukazuje a tak tieto prostriedky putujú do štátnej kasy a končia všetci vieme kde …

V roku 2015 sme prostriedky z 2% použili najmä na financovanie programu na našich akciách – wellness, šport, relax (Zimný zraz, Motokáry, ART, 8. Oficiálny zraz, lokálne zrazy). Z 2% sme dotovali aj cenu programu Driving Skills, ktorý považujeme za významný element v zdokonaľovaní sa v šoférskych zručnostiach a bezpečnosti pri jazde. Časť prostriedkov nám poslúžila aj na vývoj webovej stránky, ktorú sme kompletne prestavali  a ktorá je hlavným komunikačným nástrojom klubu.

Aj tento rok ponúkame členom i nečlenom možnosť uhradiť členský poplatok práve poukázaním 2% (tie môže poukázať buď člen alebo osoba v jeho okolí). Navyše, každému darcovi pošleme malý darček.

V nadchádzajúcej sezóne nás čaká bohatý klubový program. Ako neziskovej organizácii bez stálej podpory väčšieho subjektu sa budú prostriedky z 2% určite hodiť. Aj tento rok ich plánujeme použiť na podporu športu, zábavy, relaxu a vzdelávania.

Tak ako každý rok, aj v roku 2016 sú pre vás pripravené všetky informácie a tlačivá na klubovej stránke www.acislovensko.sk/2percenta . K dispozícii je aj info-email: 2percenta@acislovensko.sk . Aktívnym členom radi zašleme vizitky, na ktorých sú uvedené iniciály ako aj postup pri poukazovaní 2% – tie stačí jednoducho rozdať potenciálnym darcom. Ak by sa vizitky minuli, radi ich zásoby doplníme.

Vopred ďakujeme všetkým tradične aktívnym i novým členom, ktorí využijú túto jednoduchú možnosť podpory a venujú 2% z našich daní nášmu klubu.

2016-01-26T07:36:29+00:00január 26th, 2016|Categories: novinky|