Klubové karty a darčeky pri predĺžení členstva

//Klubové karty a darčeky pri predĺžení členstva

Klubové karty a darčeky pri predĺžení členstva

Vážení členovia Audi Club International Slovensko,

na prelome apríla a mája spúšťame distribúciu klubových kariet z Nemecka a darčekov pri predĺžení členstva. Postupne chceme týmto krokom dohnať všetky resty, ktoré sa nakopili a súvisia s nespoľahlivou distribúciou kariet od producenta v Nemecku. V najbližších dňoch sa k niektorým z vás dostane várka klubových kariet z Nemecka a klubový prívesok pre tých, ktorí si predĺžili členstvo.

Zároveň pripravujeme ďalšiu várku klubových kariet, ktoré budú vyrobené už novým producentom. Ten by mal zaručiť včasnú a pravidelnú distribúciu a náš problém s „nemeckými“ klubovými kartami vyriešiť. V tejto várke pošleme kartu z Nemecka všetkým zvyšným členom, ktorí na ňu čakajú. Vzorky vyrobené novým producentom sú v schvaľovacom procese a urobíme všetko preto, aby sa k členom klubu dostali v priebehu mája.

Pre pripomenutie, výpadok v dodávkach kariet z Nemecka sme kompenzovali produkciou vlastných „dočasných“ tvrdých kariet, ktoré plnohodnotne zastávajú a budú zastávať funkciu klubovej karty.

Všetkým dotknutým členom, ktorí museli na kartu z Nemecka čakať sa v mene klubu ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. Bohužiaľ, ako lokálny klub nie sme oprávnený tlačiť “nemecké” karty, bez súhlasu materskej organizácie.

 

Týmto krokom zároveň prechádzame na systém, v ktorom budeme darčeky za predĺženie členstva produkovať vždy na kalendárny rok, čo by malo zamedziť rôznym nedorozumeniam pri opakovanom predlžovaní členstva.

2018-05-01T16:32:08+00:00máj 1st, 2018|Categories: novinky|