Audi Summit – 10. – 11. júla v Barcelone

/, podujatia/Audi Summit – 10. – 11. júla v Barcelone

Audi Summit – 10. – 11. júla v Barcelone

Audi Club International Slovensko na Audi Summite v Barcelone

11. júla sa v Barcelona koná veľkolepá akcia „out-of-box“ formátu zameraná na prezentáciu noviniek a vízií z kuchyne jedného z lídrov svetového automobilového priemyslu. Predstavenie Audi A8, inovatívne technológie a pohľad na budúcnosť trendy-udávajúcej značky Audi – tak na to všetko sa návštevníci Audi Summitu môžu tešiť.

Audi Club International Slovensko, 7. oficiálny klub na svete bude mať na Audi Summite zastúpenie, ktoré do Barcelony pricestuje o deň skôr a zúčastní sa stretnutia oficiálnych klubov pod hlavičkou Audi Club International (ACI). Na pretrase budú témy aktuálneho stavu ACI, vízie a možnosti medzinárodnej spolupráce s centrálou Audi AG i ostatnými klubmi v zahraničí.

Stanislav Mucha, Prezident Audi Club International Slovensko: „Jednou z hlavných tém Audi Summitu budú vízie značky a pohľad do jej budúcnosti. Medzi pozvanými sú snáď všetci ambasádori a predstavitelia značky vrátane zástupcov importéra Audi Slovensko. Sme hrdí na to, že náš klub má vo svete Audi svoje miesto a že sa s ním v týchto víziách ráta. S radosťou sprostredkujeme dojmy z podujatia nielen členom klubu, ale aj všetkým fanúšikom štyroch kruhov na Slovensku.“

Slovenský klub fanúšikov Audi patrí medzi najaktívnejšie kluby Audi na svete a o rok oslávi 10. narodeniny. Tešíme sa na výstupy a priblíženie atmosféry z Audi Summitu.

2017-07-04T09:57:08+00:00júl 4th, 2017|Categories: novinky, podujatia|