Audi Quiz marec

//Audi Quiz marec

Audi Quiz marec

Audi Quiz je nová súťaž organizovaná Audi Club International Slovensko na mesačnej báze. Vždy najneskôr do 5. dňa v mesiaci vyhlásime na diskusnom fóre súťažnú otázku. Súťažiaci na ňu budú môcť odpovedať priamo na diskusnom fóre a teda súťaž je určená len pre členov klubu.

Na konci mesiaca budú vyžrebovaní výhercovia, ktorým budú ceny doručené poštou. Každý mesiac si tak členovia klubu môžu zasúťažiť o zaujímavé ceny.

Súťažná otázka na marec: Marec je tradične označovaný ako mesiac knihy. Audi Club International Slovensko je autorom výnimočnej publikácie – Príbeh Audi: Štyri kruhy, ktorá je jedinou ucelenou knihou v slovenčine mapujúcou históriu značky Audi (knihu nájdete na klubovom webe). Príprava knihy nebola jednoduchá a okrem výťahu z textu, prekladu, prípravy grafiky a online väzby bolo potrebné získať aj súhlas Audi Tradition. Otázka na mesiac marec znie, koľko trval celý proces prípravy v mesiacoch? Odpovede zaokrúhlite na mesiace. Vyberieme 3 tipy, ktoré sa najviac priblížia správnej odpovedi a odmeníme ich USB kľúčom s logom klubu. 

Vaše odpovede vpisujte priamo do odpovedí v diskusnom fóre klubovej stránky (klikni sem). Na konci mesiaca vyžrebujeme 3 z vás, ktorým pošleme šiltovky s logom Audi Club International.

Súťaž je určená len pre členov klubu.

Archív:

1. Súťažná otázka na január: Ktorý pilot z tímov Audi v seriáli DTM sa umiestnil v sezóne 2015 najvyššie?

Odpoveď: Jamie Green, Výhercovia: Stefo06, Dzohnny, Amazonia, Lakerko, matusik2007, cementovic84

2. Súťažná otázka na február: Audi Club International Slovensko vo februári oslávi 3 roky na Slovensku. Oficiálny podpis zmluvy s nemeckou centrálou sme oslávili na slávnostnej recepcii 7. 2. 2013 v bratislavskom Audi Centre. Otázka znie, koľko ľudí sa recepcie zúčastnilo (vrátane členov, novinárov a všetkých pozvaných hostí). Vyžrebujeme 3 najpresnejšie odpovede.

Odpoveď: 102,  Výhercovia: karol888, picinko3, Lukas Vabno, cementovic84, Ivan Majtan

2018-09-06T09:32:36+00:00marec 1st, 2016|Categories: novinky|