Klub fanúšikov Audi začne písať 15. kapitolu

//Klub fanúšikov Audi začne písať 15. kapitolu

Klub fanúšikov Audi začne písať 15. kapitolu

Rok 2022 a teda v poradí 14. sezóna klubu fanúšikov Audi na Slovensku sa niesla v znamení post-covidového návratu do niekdajšieho “normálu”. Vďaka ustupujúcej pandémii a opatreniam sme mohli začať rok tradičným Zimným zrazom v ešte tradičnejšom Sudoparku. Veľmi vydareným bol aj 14. Oficiálny zraz v krásnom prostredí Oravskej priehrady, kde sme to pekne roztočili. No a v podobnom duchu sa niesla aj Summer party v poľskom Zakopanom. Bohužiaľ, pripravovanému ARTu skrížila plány energetická kríza a 2 ubytovacie zariadenia, v ktorých sa ART mal konať, prerušili prevádzku.

Končiaci sa rok priniesol do štruktúr klubu aj jednu výraznú 3-kilovú zmenu, ktorá ukrojila z nášho časového fondu veľmi slušný balík. K pracovným povinnostiam pribudli rodičovské, avšak robíme všetko preto, aby sme sa čo najskôr vrátili späť do starých koľají.

V rámci partnerského programu v mene klubu i svojom ďakujem partnerom Audi Slovensko, DPF PRO, autoobuv.sk, Motorr diag, NRF, Autonovo Banská Bystrica, Audi Centrum Bratislava, LPV Tatry a Servis LL.

Zároveň veľmi pekne ďakujeme všetkým členom za priazeň a účasť na akciách. Veľké poďakovanie patrí aktívnym členom, ktorí na podujatiach rôznymi spôsobmi vypomáhajú. Špeciálne poďakovanie patrí Edovi za jeho nedoceniteľnú prácu a našej Danke za skvelú klubovú a zrazovú výpomoc.

Expedíciu objednávok a členských balíčkov sme sa snažili v rámci možností udržovať bez výraznejšieho meškania. Za prípadné čakanie sa ospravedlňujeme.

Vážení priatelia, čaká nás 15 sezóna Audi Clubu, na ktorej programe už pracujeme. Okrem štandardných akcií by sme chceli vyskúšať aj nový formát akcie. Aj tento rok urobíme všetko preto, aby sme aj v roku 2023 spolu vytvorili opäť veľa krásnych spoločných chvíľ, zážitkov a spomienok.

V mene svojom i v mene klubu prajem všetkým partnerom, členom a priaznivcom Audi Club International Slovensko veľa zdravia, radosti, spokojnosti v rodinnom i pracovnom živote.

Vopred ďakujem všetkým, ktorí nám pomôžete so šírením informácií o našom klube (zdieľaním na sociálnych sieťach alebo rozdávaním vizitiek), poukázaním 2% za ktoré sme veľmi vďační, alebo sprostredkovaním nových partnerov.

Všetkým krásne novoročné oslavy (keďže Silvester sa nám vytratil na Filipíny) a úspešný vstup do nového roka.

Stanislav Mucha, prezident klubu

2022-12-31T17:41:53+00:00december 31st, 2022|Categories: novinky|