Rok 2020 v Audi Clube

//Rok 2020 v Audi Clube

Rok 2020 v Audi Clube

Vážení členovia, partneri a priaznivci Audi Club International Slovensko,

máme za sebou naozaj turbulentný rok, ktorý sa nevyvíjal podľa plánov a zmenil životy mnohým z nás. Vzhľadom na vážnosť situácie a jej vážne ekonomické a celospoločenské následky môžeme skonštatovať, že z hľadiska fungovania klubu sme vďační za to, že sa nám podarilo zorganizovať 3 krásne podujatia a vďaka našim komunikačným kanálom vrátane sociálnych sietí ostať v kontakte a zabezpečiť komunikáciu medzi našimi členmi.

Zimný zraz sme si v polovici februára užili v kľude a tradičný Sudopark opäť nesklamal. Následné mesiace opatrení neveštili nič dobré a plánované klubové podujatia (ART a 12. Oficiálny zraz) sa ocitli v bezprostrednom ohrození. Májový ART padol za obeť ochranným opatreniam, no včasnou zmenou miesta konania 12. Oficiálneho zrazu z poľského Zakopaného na Jasnú v Nízkych Tatrách sa nám podarilo zorganizovať perfektnú „first moment“ akciu po uvoľnení opatrení (dodržiavajúc opatrenia preventívne). Po dlhých dňoch v karanténe tak výlet v Tatrách v spoločnosti priateľov padol každému naozaj vhod. Veľkým úspechom sa skončili aj predvádzacie jazdy modelu e-tron Sportback v spolupráci s importérom Audi Slovensko.

Letný zraz v poľskom Zakopanom vyšperkovalo dokonalo letné počasie a my sme si užili toto krásne letovisko plnými dúškami.

Krásne spomienky na tieto akcie si uchováme aj vďaka krátkemu koncoročnému videu:

Z hľadiska partnerstiev bol rok 2020 pre Audi Club úspešný. Do stavu partnerského vstúpili klubáci so svojimi firmami – autoobuv.sk (pneumatiky a disky), JK-DIAG (diagnostika), INTRASY (manažment vozových parkov) a NRF (poistenie). Stálice Chemical Gyus (autokozmetika), M&M AutoTechnik (náhradné diely a doplnky), DPF PRO (čistenie DPF filtrov), Audi Centrum BA a Autonovo (autorizovaní predajcovia a servisy) doplnili Motorr diag (diagnostika), TSS Group so značkami Pandora (alarm), Keetec (alarm) a Neoline (čierna skrinka). Na jeseň klub podporili aj servis ProfimaCAR a autoXperts (preverovanie vozidiel). Generálnemu partnerovi klubu Audi Slovensko ďakujeme za podporu 12. Oficiálneho zrazu v Jasnej.

V roku 2020 sme zvýšili členský poplatok na 30 Eur ročne, čo nám umožnilo zabezpečiť hodnotnejší darček pri predĺžení členstva. Počet aktívnych členov klesol na 700, čo bolo okrem zvýšeného členského spôsobené aj nižším počtom celoslovenských akcií, ktoré do klubu každý rok prilákajú nových členov.

Aktuálna situácia bohužiaľ sťažuje plánovanie sezóny 2021 a momentálne je veľmi ťažké čo i len odhadnúť termín konania 1. akcie v budúcom roku. Alternatívne sú plánované akcie ART a 13. Oficiálny zraz v máji resp. júni. Hluché obdobie vyplní pripravovaná online kampaň. Aj v budúcom roku budú môcť členovia a podporovatelia klubu vypomôcť prostredníctvom poukázania 2% z daní fyzických a právnických osôb.

Úprimne ďakujem všetkým členom a partnerom klubu za priazeň a podporu, ktorá nám pomohla prečkať neľahké chvíle aj v kruhu klubákov. Všetkým zároveň prajeme veľa zdravia, šťastia a úspechov v osobnom i pracovnom živote. Snáď čoskoro nadíde deň, keď sa opäť spolu stretneme na klubovej akcii a užijeme si naše Audinky a náš klub spoločne.

Stanislav Mucha (prezident klubu)

 

2020-12-31T14:10:10+00:00december 31st, 2020|Categories: novinky|