Hľadáme klubových partnerov

/, partneri/Hľadáme klubových partnerov

Hľadáme klubových partnerov

Vážení členovia a priaznivci Audi Club International Slovensko,

sezóna 2020 sa pomaly ale isto rozbieha, kalendár zrazov sa napĺňa a klubová administratíva podstupuje výraznú zmenu. Pri realizácii všetkých aktivít nám aj v tomto roku budú pomáhať kluboví partneri. Aj keď niektorí z partnerov ohlásili ku konca roku spoluprácu, viacero z nich spoluprácu už stihlo predĺžiť aj na sezónu 2020.

Pomôcť môže každý klubák

Vyhľadávanie nových možností partnerstiev je každoročne veľká výzva, do ktorej sa môžu zapojiť naozaj všetci členovia. Stačí, ak nám pošlú tip na potenciálneho partnera či sponzora, ktorého následne klub osloví s prezentáciou a ponukou.

Formy spolupráce

Podnikateľom i súkromným osobám ponúkame viacero možností, ako podporiť klub výmenou za priestor v klubových komunikačných kanáloch. Tou prvou je účasť v partnerskom programe, v ktorom partner dostáva priestor prezentovať svoje produkty a služby na klubovej webstránke, v e-mailoch, na facebooku či Instagrame. To všetko výmenou za pravidelný mesačný poplatok vo výške 50 Eur. Účasť v partnerskom programe odporúčame najmä väčším celoslovensky pôsobiacim firmám (e-shopy, online služby a pod.). Podmienky partnerského programu nájdete na našej stránke >>

Druhou možnosťou podpory klubu je sponzoring – finančný dar, ktorý klub využije pre svoje fungovanie výmenou za priestor v komunikačných kanáloch. Výška samotného sponzorského poplatku nie je nijak limitovaná a priestor v komunikačných kanáloch bude sponzorovi poskytnutý na základe ponuky šitej na mieru.

Novinkou v tomto roku bude aj tzv. produktové partnerstvo, v ktorom môžu partneri „uhradiť“ partnerský program v podobe produktov a služieb. Príkladom by mohli byť kancelárske potreby (náplň do tlačiarne, obalové materiály, papier, a pod.), ktoré tvoria nemalú časť nákladov alebo produkčné služby (výroba a potlač klubových reklamných produktov).

Čo nám chýba v partnerskom programe?

Aktuálne máme potvrdené a pokryté služby v rámci ochrany vozidiel a predaja náhradných dielov. Priestor vidíme v segmentoch ako auto oleje, pneumatiky, disky, auto poťahy, auto sklo, autoservis, STK, výbojky a svietidlá, palivá, rôzne doplnky, alebo napríklad služby ako leasing, dovoz áut, právne zabezpečenie a pod. Partnerom klubu však môže byť aj firma poskytujúca svoje produkty  a služby v segmentoch, ktoré nie sú priamo spojené s automobilizmom, no mohli by zaujať členov klubu.

Solidarita od podnikajúcich členov klubu

Klubový facebook využívajú viacerí klubáci na „podnikateľské“ aktivity. Táto činnosť je len ťažko kontrolovateľná a kluboví admini donekonečna riešia nevyriešiteľné spory, čo je a čo nie je reklama, resp. aký je rozdiel medzi výpomocou klubákovi a podnikaním. V talianskom klube sa „podnikaví“ členovia klubu revanšujú spontánne a bez vyzvania. Preto apelujeme na všetkých „podnikavcov“, aby zvážili možnosť partnerstva alebo podpory klubu hoci aj v inej podobe (darček do tomboly, občasný sponzoring, a pod.).

Vopred ďakujeme všetkým aktívnym členom, ktorí nám pomôžu pri hľadaní nových klubových partnerov. Partnerský program je dôležitým zdrojom príjmov a jeho napĺňanie bude a v tomto roku pre chod klubu veľmi nápomocné. Vaše tipy a prípadné otázky adresujte na stanislav.mucha@acislovensko.sk 

2020-01-19T11:55:46+00:00január 19th, 2020|Categories: novinky, partneri|