Rekapitulujeme 11. sezónu Audi Clubu

//Rekapitulujeme 11. sezónu Audi Clubu

Rekapitulujeme 11. sezónu Audi Clubu

Koncoročné príhovory už tradične umocňujú atmosféru končiaceho sa roka a my spoločne uzatvárame v poradí 11. kapitolu klubovej histórie. Opäť sme spolu spáchali niekoľko nádherných akcií, dali dokopy nových ľudí, utužili a rozšírili skalné jadro a poslali sme „video-pohľadnicu“ našich „impozantných Audi kruhov“ do celého sveta.

Sezónu sme odštartovali marcovým Jarným zrazom, počas ktorého sme splnili občiansku povinnosť v prezidentských voľbách. Na prelome mája a júna sa konal jubilejný 10. ART v špeciálnom formáte s 2 súťažnými dňami. V júni sme lokálnymi akciami v Bratislave a Košiciach oslávili 11. narodeniny klubu a leto sme využili (okrem lokálnych akcií) na plánovanie septembrového 11. Oficiálneho zrazu v Bešeňovej. Jeho súčasťou bola výstavba najväčších Audi kruhov na svete. Video z akcie dosiahlo enormnú sledovanosť a rozšírilo meno nášho klubu do všetkých kútov zemegule. Sezónu 2019 sme uzavreli Vianočnými večierkami v Košiciach, Branislave a Hanušovciach nad Topľou. Klubový kalendár po celý rok spestrovali lokálne Audi and Coffee, a to najmä v Prešove a Bratislave. Videá a fotogalérie z klubových akcií nájdete v sekcii Galérie >>

Vyššie popísané akcie, priateľská atmosféra, vzájomná výpomoc, nové produkty v e-shope a rýchla administratíva sa podpísali pod mimoriadne priaznivé štatistiky. Rok 2019 končíme na hranici 1000 členov (984), čo je absolútny rekord v klubovej histórii. Počet sledovateľov klubovej facebookovej fanpage sa vyšplhal na 7900 a v „otvorenej“ skupine sme privítali hosťa s poradovým číslom 25 000. Darilo sa aj nášmu Instagramu, na ktorom naše príspevky sleduje už 2400 „followerov“. V rámci 2% z daní sa nám podarilo vyzbierať 2500 Eur, ktoré využijeme na organizáciu zrazov v sezóne 2020.

Úspešné napredovanie v uplynulom roku zaznamenal aj náš partnerský program, v ktorom okrem generálneho partnera Audi Slovensko a zlatých partnerov MTM a Audi Service pôsobili aj tradiční  partneri Chemical Guys a M&M Autotechnik. K nim sa pridali aj nové mená – AutoChiptuning.sk, DPF PRO, Absolute Shiny Clean Detail Garage, PPČ hudba do auta, SECAR a Autonovo Banská Bystrica.

Celkovo môžeme hodnotiť sezónu 2019 veľmi pozitívne. Ukázala nám, že zanietenosť členov a lokálne zrazy dokážu vyplniť miesta v klubovom kalendári. Zároveň sme sa pripravili na sezónu 2020, ktorá bude v histórii klubu prelomová.

12. rok klubu v znamení noviniek a zmien

Na základe dlhodobej diskusie a hlasovania na valnom zhromaždení klubu sa členský poplatok v roku 2020 zvýši na 30 Eur na rok. Členské v novej výške zaplatia noví členovia pri registrácii a existujúci členovia pri predĺžení členského od 1. 1. 2020. Na nových členov čaká hodnotný „registračný balík“, pri predĺžení členstva sa členovia môžu tešiť na nemenej zaujímavý darček. Príjmy klubu budú využité na pokrytie zvyšujúcich sa nákladov, na chod klubu a organizáciu podujatí. Zároveň, v roku 2020 naše občianske združenie Audi-klub.sk zamestná človeka zodpovedného za jeho administratívny chod (registrácie, predlžovanie členstva, manažment e-shopu, registrácia na podujatia, komunikácia s členmi, atď.).

Aj v roku 2020 bude náš klub poberateľom 2% z daní, a teda budeme môcť spoločne klubu pomôcť aj touto formou. V klubovom e-shope postupne pribudnú nové kolekcie a produkty. Klub sa bude snažiť podporovať aktívne lokálne skupiny a členov, ktorých vybavíme klubovými vlajkami za účelom aktívnej propagácie klubu v regiónoch.

Spolu tvoríme klub

Bez podpory a aktivity členov by náš klub nemohol fungovať a na vašu podporu sa budeme spoliehať aj v novej sezóne. Ako nám môžete pomôcť?

  • Organizácia a dokumentácia lokálnych akcií.
  • Nábor nových členov a partnerov – propagovanie klubových aktivít, rozdávanie vizitiek.
  • Kúpa produktov v klubovom e-shope.
  • Priamy sponzoring.
  • Účasť na klubových akciách a online aktivitách.
  • Zdieľanie príspevkov v sociálnych sieťach.
  • Poukázanie 2% fyzickej alebo právnickej osoby.
  • Nové nápady a tipy.

Rozvíjame partnerský program

Partneri klubu poskytujúci zľavy a zároveň podporujúci činnosť klubu partnerským poplatkom sú dôležitou súčasťou klubu. Ich počet sa v roku 2020 budeme snažiť rozšíriť v segmentoch ako oleje, pneumatiky a disky, autosklo alebo chiptuning. V rámci spolupráce s importérom Audi Slovensko opätovne oslovíme aj sieť autorizovaných predajcov a servisov.

Klubové akcie 2020

Rozvoj cestovného ruchu prináša viacero zmien pri organizácii klubových akcií. Záujem o ubytovacie služby sa premietol do dostupnosti kapacít hotelov a ich cien, ktoré sa medziročne zvyšovali a, bohužiaľ, sa zrejme budú zvyšovať i naďalej. Nič to však nemení na tom, že aj v roku 2020 chceme zorganizovať minimálne 5 väčších klubových akcií. Dátumy niektorých z nich už poznáme.

Kalendár akcií 2020:

  • Zimný zraz, 21. – 23. 2., miesto oznámime čoskoro
  • ART, 22. – 24. 5., miesto utajené
  • 12. Oficiálny zraz, 18. – 21. 6., miesto oznámime čoskoro
  • Summer party, 21. – 23. 8., Zakopané, Poľsko
  • Motokáry / Škola šmyku, október
  • Tour de Neckarsulm, 26. – 28. 11., Nemecko

 

V závere by som sa chcel v mene Audi Club International Slovensko poďakovať všetkým spolupracovníkom, členom, partnerom a priaznivcom klubu, ktorí nám v roku 2019 zachovali priazeň a dôveru. Špeciálne poďakovanie patrí všetkým aktívnym členom, ktorí priložili ruku k dielu, či už počas organizácie zrazov, technickým zabezpečením, administráciou a pod. Čaká nás náročná sezóna plná výziev, ktoré spoločne určite zvládneme. Už takmer 12 rokov spolu tvoríme klub priaznivcov značky Audi, píšeme nádherné príbehy a zážitky, no hlavne vytvárame priestor pre spoznávanie nových ľudí i známych priateľov. Prajem nám všetkým, aby sme rok 2020 prežili v zdraví, pohodovej atmosfére a pozitívnom nastavení.

Stanislav Mucha, prezident Audi Club International Slovensko

2019-12-31T12:32:21+00:00december 31st, 2019|Categories: novinky|