Spolu postavíme najväčšie Audi kruhy na svete

/, podujatia/Spolu postavíme najväčšie Audi kruhy na svete

Spolu postavíme najväčšie Audi kruhy na svete

V dňoch 5. – 8. septembra sa v Bešeňovej uskutoční 11. oficiálny zraz Audi Club International Slovensko. Jedným z hlavných bodov programu bude výstavba obrovských Audi kruhov (v sobotu 7. 9., okolie Liptovského Mikuláša) zložených až zo 190 Audiniek.

Autá budú systematicky, bezpečne a za dozoru organizátorov vystavané na ploche až 40 x 140m. Všetci účastníci dostanú presné inštrukcie a je pre nich pripravený aj sprievodný program.

Stanislav Mucha, prezident klubu: „Jedná sa v poradí o 3. výstavbu Audi kruhov. Pri prvom pokuse v Jasnej sme kruhy vyskladali z 52 áut, o rok neskôr v Tatralandii to bolo až 68 áut. Tentorkát sa tak bude jednať o absolútny rekord.“

Na to, aby sa tento pokus vydaril bude potrebná registrácia a účasť 190 Audiniek. Pri registrácii budú uprednostnení členovia Audi Club International Slovensko. Po dosiahnutí počtu 190 bude registrácia uzavretá. Účasť pre nečlenov klubu je povolená. Účastníci sa nemusia zúčastniť celého programu 11. oficiálneho zraz. Výstavba kruhov sa začne o cca. 16.00 a potrvá až do nafotenia záberov po zotmení (cca. 21.00). K dispozícii bude občerstvenie a sprievodný program. Viac informácií poskytneme prihláseným účastníkom.

Členovia klubu môžu na akciu pozvať aj neregistrovaných Audiňákov, no musia sa zaručiť za ich účasť, keďže disciplína bude pri tejto aktivite kľúčová.

Formulár na prihlasovanie nájdu členovia klubu v mailboxe, v uzavretej skupine na facebooku, alebo si ho môžu vyžiadať e-mailom na adrese stansilav.mucha@acislovensko.sk .

2019-08-12T06:37:06+00:00august 7th, 2019|Categories: novinky, podujatia|