Súťaž #MySmeAudiClub pokračuje aj v roku 2019

//Súťaž #MySmeAudiClub pokračuje aj v roku 2019

Súťaž #MySmeAudiClub pokračuje aj v roku 2019

Súťaž #MySmeAudiClub alebo Audi v každom meste zožala veľký úspech a spoznala aj víťazov. Fotografie, ktoré doposiaľ neboli zverejnené postupne vypublikujeme. Na základe pozitívnych ohlasov sme sa rozhodli súťaž predĺžiť a pokračovať v nej aaj v roku 2019. Na Oficiálnom zraze v júni vyžrebujeme 30 výhercov tričiek s logom súťaže.

Uverejnené fotky nájdete v klubovej galérii >>

Podmienky zapojenia sa do súťaže ostávajú nezmenené.

Odfoť tvoju Audinku s pekným pozadím miesta, v ktorom žiješ a pošli nám ju.

Parametre fotky:

  • Kvalitná fotografia s min. full HD rozlíšením
  • Landscape orientácie (nie na výšku / horalku)
  • Dôraz na kompozíciu – fotka musí zobrazovať Audi a scenériu charakterizujúcu dané mesto či obec (na fotke môže byť aj samotný člen / členka klubu)
  • Do ľavého dolného rohu môže svoj podpis (watermark) vložiť aj autor fotografie

Kam poslať fotku?

Fotografiu je potrebné poslať na adresu MySmeAudiClub@acislovensko.sk , priložte prosím aj tieto údaje: meno, model a rok výroby auta, názov mesta, súhlas / nesúhlas so zobrazením EČV (ak nesúhlasíte, EČV z auta zakryjeme my jednotným logom), meno fotografa (prípadne Instagramové meno pre zdieľanie).

Čo všetko zverejníme?

Fotku s krátkym popisom miesta, meno člena (nie priezvisko) a prípadne autora fotografie zavesíme na klubovú fanpage na facebooku a klubový Instagram.

Príklad: “Po Košiciach sa na Audi A6 vozí klubák Stano. Fotku Audinky pred Chrámom Sv. Alžbety v centre mesta vyhotovil fotograf Jakub Jakubovič.”

2019-01-19T22:55:33+00:00január 19th, 2019|Categories: novinky|