Slovnaft je novým zlatým partnerom klubu

/, partneri/Slovnaft je novým zlatým partnerom klubu

Slovnaft je novým zlatým partnerom klubu

Audi Club International Slovensko sa dohodlo na spolupráci so spoločnosťou SLOVNAFT, a.s. Nový zlatý partner klubu disponuje najväčšou maloobchodnou sieťou zameranou na predaj motorových palív a mazív, ako aj nepalivového tovaru v rámci Slovenska. Na čerpacích staniciach Slovnaft môžu motoristi využiť tiež rad zaujímavých služieb.


Stanislav Mucha, Audi Club International Slovensko:
„Značka Slovnaft je nám motoristom dobre známa, veď 253 čerpacích staníc nie je možné prehliadnuť. Záujem o spoluprácu zo strany tak silného partnera si v klube nesmierne vážime a tešíme sa na spoločné akcie a aktivity. Slovnaft má záujem o obojstrannú komunikáciu a zber spätnej väzby od vodičov. Zároveň nám poskytne odborné informácie o palivách a mazivách tak povediac „z prvej ruky“. Môžeme sa tešiť na odborné články a diskusie i rôzne súťaže. V klube urobíme všetko preto, aby bola spolupráca obojstranne prospešná.“

Spolupráca sa oficiálne začala 1. júla a obe strany sa dohodli na skúšobnej dobe šesť mesiacov.logo-box-slovnaft2

„Mnohí vodiči vnímajú svoje vozidlo len ako obyčajný dopravný prostriedok, ktorý ich dostane z jedného miesta na druhé. Preto nás teší, že môžeme začať spoluprácu so slovenským Audi klubom, ktorý združuje ozajstných fanúšikov tejto značky. A keďže nevyhnutným predpokladom akejkoľvek jazdy autom je aj palivo, budeme radi, ak sa staneme vašimi partnermi na cestách po Slovensku či Európe. O našich aktivitách a novinkách vás budeme pravidelne  informovať a zároveň uvítame vaše postrehy ohľadne našich produktov či služieb v rámci diskusného fóra,“ povedal Anton Molnár riaditeľ Podnikovej a marketingovej komunikácie SLOVNAFT, a.s.

 

2018-09-06T09:32:35+00:00júl 11th, 2016|Categories: novinky, partneri|