Vyhodnotenie súťaže #MySmeAudiClub

//Vyhodnotenie súťaže #MySmeAudiClub

Vyhodnotenie súťaže #MySmeAudiClub

Na 10. oficiálnom zraze sme vyžrebovali výhercov súťaže, ktorá prebiehala v klubových komunikačných kanáloch od konca apríla. Táto kampaň zožala veľký úspech, spolu sme dostali 80 krásnych fotiek, viac ako polovica prišla od členov klubu. Tí boli zaradení do žrebovania o Audi na týždeň, výjazd pre 2 osoby do Neckarsulmu a 30 tričiek s logom súťaže.

Do žrebovania sme zaradili všetkých členov, ktorí nám fotku poslali, a to aj v prípade, že ešte nebola zverejnená. Postupne uverejníme všetky pekné fotky, ktoré sú pre klub mimoriadne cenným obsahom.

Pre veľký úspech akcie sme sa rozhodli súťaž predĺžiť až do konca roka 2018. Ceny pre víťazov v druhom polroku ohlásime v priebehu augusta.

Žrebovanie na zraze prebehlo pred očami členov na valnom zhromaždení.

Audi na týždeň vyhral Michal Druga, do Neckarsulmu pocestuje Tomáš Ščasný. Vyžrebovaných výhercov tričiek budeme kontaktovať pre nahlásenie veľkosti trička. Tie vyrobíme a rozdistribuujeme.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do súťaže zapojili. I naďalej nám môžete zasielať krásne fotky, pekné Audinky radi uverejníme aj viackrát.

 

2018-07-05T10:33:18+00:00júl 5th, 2018|Categories: novinky|