10 rokov Audi klubu

//10 rokov Audi klubu

10 rokov Audi klubu

V Košiciach, 17. 6. 2018: Občianske združenie Audi-klub.sk oslavuje 10 rokov svojho pôsobenia. 7. oficiálny klub Audi na svete bol založený v roku 2008 s oficiálnym súhlasom importéra Audi Slovensko. Od roku 2013 vstúpil klub podpísaním dohody s Audi AG do klubu exkluzívnych oficiálnych klubov a nesie názov Audi Club International Slovensko. V súčasnosti registruje 500 členov, viac ako 20 000 fanúšikov, má za sebou 100 väčších akcií a svojou aktivitou je jedným z najaktívnejších klubov na svete.

Hlavným cieľom klubu je združovať fanúšikov značky Audi a vyvíjať pre nich aktivity propagujúce značku Audi prostredníctvom spoločných zážitkov, súťaží, zdieľania informácií a konzultácií. Ročný členský poplatok za členstvo v klube je stanovený na symbolických 15 eur a každému členovi pošle pre účely identifikácie klubovú kartu. Tá slúži aj na uplatňovanie zliav v sieti klubových partnerov.

Stanislav Mucha, prezident klubu: „Najväčším aktívom nášho klubu sú naše podujatia. Tie sú a budú našou prioritou. Snažíme sa využívať sociálne siete a virtuálnu komunikáciu na oslovenie nových členov a prilákať ich na niektoré z našich tematicky pestrých podujatí. Audi ponúka množstvo príbehov a emócií, ktoré je možné vychutnať si naplno len reálnou skúsenosťou. My si užívame Audi spoločne.“

Klub vo svojej 10 ročnej histórii zorganizoval 100 väčších podujatí vrátane výjazdu na kultové preteky 24h Le Mans, 3000km dlhej výpravy 5 krajinami a priesmykmi Álp (Alpine Run Revival), či každoročný výjazd do sŕdc automobilky Audi v Nemecku (Tour de Neckarsulm).

Aktivity Audi Club International Slovensko sú pozitívne vnímané a podporované aj importérom Audi Slovensko.

Andrej Gerstner, Audi Marketing & PR Manager, Audi Slovensko: „So Stanom, prezidentom klubu, spolupracujeme od roku 2011. Organizácia klubu je na vysokej úrovni, ktorá je plne v súlade s filozofiou značky. Je mi nesmiernym potešením, že za kvalitným produktom stojí aj skupina verných a oddaných fanúšikov, ktorí robia značke tú najlepšiu reklamu. V mene značky Audi veľmi pekne ďakujem za podporu a prajem veľa spoločných úspechov, radosti a zážitkov počas ďalších spoločných rokov. Už teraz môžem sľúbiť, že sa bude na čo tešiť.”

Slovenský klub je aktívny aj v štruktúrach materskej organizácie Audi Club International. Jeho zástupcovia sa každý rok zúčastňujú stretnutí prezidentov a snažia sa aktívne participovať na ďalšom rozširovaní idey klubu po celom svete.

Simon Meier, Audi Tradition: „V mene materskej organizácie a Audi Tradition gratulujem slovenskému klubu k 10. narodeninám. Je nám porešením a sme hrdí na jedinečné a tematicky pestré podujatia, ktoré tento klub pre svojich členov a priaznivcov organizuje každý rok v hojnom počte. Zároveň je pre nás veľmi dôležitá podpora klubu pri udržiavaní posolstva a dedičstva Audi prostredníctvom emócií. Tešíme sa na ďalšie spoločné roky spolupráce. Všetko najlepšie.”

2018-09-06T09:32:30+00:00jún 17th, 2018|Categories: novinky|