#MySmeAudiClub alebo Audi v každom meste

//#MySmeAudiClub alebo Audi v každom meste

#MySmeAudiClub alebo Audi v každom meste

Pri príležitosti osláv 10. sezóny klubu fanúšikov značky Audi sme pre nás všetkých pripravili zaujímavý projekt. Audi Club International Slovensko aktuálne registruje takmer 500 členov po celom Slovensku a my by sme radi vedeli, aké kúsky sa nájdu v rôznych miestach a obciach.

Odfoťte vašu Audinku vo vašom meste alebo obci. Dajte si záležať na kvalite fotky a výbere miesta. Tie najlepšie fotky uverejníme v klubových komunikačných kanáloch a ich autorov zaradíme do žrebovania o atraktívne ceny ako výjazd Tour de Neckarsulm pre 2 osoby, Audi na týždeň a 30 tričiek s logom projektu.

Parametre fotky:

  • Kvalitná fotografia s min. full HD rozlíšením
  • Landscape orientácie (nie na výšku)
  • Dôraz na kompozíciu – fotka musí zobrazovať Audi a scenériu charakterizujúcu dané mesto či obec (na fotke môže byť aj samotný člen / členka klubu)
  • Do ľavého dolného rohu môže svoj podpis (watermark) vložiť aj autor fotografie

Kam poslať fotku?

Fotografiu je potrebné poslať na adresu MySmeAudiClub@acislovensko.sk , priložte prosím aj tieto údaje: meno, model a rok výroby auta, názov mesta, súhlas / nesúhlas so zobrazením EČV (ak nesúhlasíte, EČV z auta zakryjeme my jednotným logom), meno fotografa (prípadne Instagramové meno pre zdieľanie).

Čo všetko zverejníme?

Fotku s krátkym popisom miesta, meno člena (nie priezvisko) a prípadne autora fotografie zavesíme na klubovú fanpage na facebooku a klubový Instagram.

Príklad: “Po Košiciach sa na Audi A6 vozí klubák Stano. Fotku Audinky pred Chrámom Sv. Alžbety v centre mesta vyhotovil fotograf Jakub Jakubovič.”

Kosice

Partnerom akcie ja Audi Slovensko. Akcia trvá do 15. 6. a výhercov vyžrebujeme na 10. Oficiálnom zraze 23. 6. Akcia je určená len pre členov klubu. Klub si vyhradzuje právo na zverejnenie len vybraných fotografií. Autor fotografie dáva súhlas so zverejnením fotografie v klubových komunikačných kanáloch.

2018-09-06T09:32:30+00:00apríl 23rd, 2018|Categories: novinky|