Audi and Coffee, 22. 10. o 17:00

/, podujatia/Audi and Coffee, 22. 10. o 17:00

Audi and Coffee, 22. 10. o 17:00

Ďalšie stretnutie fanúšikov Audi v tomto roku je tu! Čítaj podrobnosti! Kedy? 22. 10. 2017 o 17.00. Kde? Miesto vyber sám, alebo sa pridaj už k existujúcej skupine na Facebooku. Pre koho? Pre všetkých fanúšikov Audi (členov I nečlenov) kdekoľvek na Slovensku (miesto vyberáte vy).

Výber miesta a viac informácií nájdete na FB (kliknite sem).

Dôležité!

Ak vytváraš nový návrh miesta stretnutia, uveď okrem názvu kaviarne aj mesto a jej adresu, aby to všetci našli. Snaž sa vybrať kaviareň/podnik s ľahkou dostupnosťou a dostatočnými parkovacími kapacitami (môže to byť aj autoumýavreň či čerpacia stanica).

Ak sa na akciu prihlásiš, svoje rozhodnutie môžeš zmeniť, no slušnosť káže dať o tom vedieť ostatným. Odklikni sa z danej skupiny, alebo sa pridaj k inej.

Viac o akcii:

Audi and Coffee je stretnutie fanúšikov Audi v jeden dátum a čas na rôznych miestach. Akcia funguje na mesačnej báze vždy v nedeľu. Po vytvorení eventu na klubovom Facebooku môžu fanúšikovia Audi dopísať miesto stretnutia – napríklad kaviareň Sport Cafe na Nerudovej 9 v Košiciach. Záujemcovia z Košíc tak budú vedieť, že v daný čas i dátum tam stretnú minimálne jedného priaznivca Audi – či už člena alebo nečlena, ktorý si chce pokecať.

Výhody:

– záujemcovia o stretnutia vedia o termíne, čase a mieste s dostatočným predstihom

2017-10-09T06:06:20+00:00október 9th, 2017|Categories: novinky, podujatia|