Audi Quiz: jún

//Audi Quiz: jún

Audi Quiz: jún

Audi Quiz je súťaž organizovaná Audi Club International Slovensko na mesačnej báze. Vždy najneskôr do 5. dňa v mesiaci vyhlásime na diskusnom fóre súťažnú otázku. Súťažiaci na ňu budú môcť odpovedať priamo na diskusnom fóre a teda súťaž je určená len pre členov klubu.

Na konci mesiaca budú vyžrebovaní výhercovia, ktorým budú ceny doručené poštou. Každý mesiac si tak členovia klubu môžu zasúťažiť o zaujímavé ceny.

Partnerom Audi Quiz je Audi Service (oddelenie v rámci Audi Slovensko), ktoré pre víťazov venovalo poukaz na prehliadku v autorizovanom servise pod názvom Car Check.

Súťažná otázka na jún: Jún je mesiacom, v ktorom sa okrem iného jazdí kultový závod 24h Le Mans. V roku 2017 bude na známej trati chýbať značka, ktorá v novodobej histórii pretekov fenomenálne dominovala. Audi Club International Slovensko výsledky Audi pozorne sledoval. Napíšte nám, ktorému tímu sme “vyfandili” dramatické víťazstvo.

Svoje odpovede môžete vpisovať na diskusnom fóre (kliknite sem) >>

V júni hráme o poukaz Car Check. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 1 výhercu. Súťaž je určená len pre členov klubu.

Archív 2017:

5. Súťažná otázka na máj: 9. oficiálny zraz klubu sa uskutoční v 16. – 18. júna v Zakopanom. Registrácia a prípravy sa rozbehli v plnom prúde a záujem o účasť prejavila viac ako 100-členov a ich hostí. Tipnite si, koľko členov a hostí potvrdilo svoju účasť k 30. 4. 2017.

Odpoveď: 102, Výherca: Dominik Pullmann (93)

4. Súťažná otázka na apríl: Koncom 80-tych rokov vyvinul Audi rally tím tajný supermodel s výkonom 1000 koní. Pri jeho testovaní sa však fotografom podarilo auto odfotiť a fotky zverejniť. Vtedajší šéf Audi, Ferdinand Piëch, nechal všetky postavené vozidlá demontovať. Našťastie sa podarilo jeden kus ukryť. Dnes je tento unikát vystavený v Ingolstadte. Ako sa volal manažér Audi rally tímu, ktorý celú túto hru režíroval?

Odpoveď: Roland Gumpert, Výhercovia: zo správnych odpovedí sme vyžrebovali klubáka s nickom Shaolin11

3. Súťažná otázka na marec: Marec je mesiac knihy a slovenský klub fanúšikov Audi zdobí preložený výťah z histórie Audi z oficiálnej publikácie, ktorú sme vydali v roku 2013. Tipnite si, koľko pozretí má naša publikácia k 1. 3. 2017. (nápoveda – je to viac, ako aktuálny počet členov klubu, no menej ako je výška Gerlachovského štítu 🙂

Odpoveď: 2301, Výhercovia: Miro Kočiško

2. Súťažná otázka na marec: Rok 2016 bol pre Audi z hľadiska predaja veľmi úspešný. Darilo sa však aj sesterskej značke Lamborghini, ktorá predala 3457 áut. V ktorom regióne sa darilo predávať luxusné “šporťáky” najlepšie?

Odpoveď: USA, Výhercovia: z viacerých správne tipujúcich bol vyžrebovaný Peter Skrada

1. Súťažná otázka na január: V roku 2016 prezentovala automobilka Audi výrazný pokrok v oblasti autonómneho riadenia. V záujme pokroku Audi AG spolu s ďalšími 2 automobilkami odkúpilo ešte v roku 2015 jednu z popredných firiem zaoberajúcich sa tvorbou a digitalizáciou máp. Ako sa volá firma, ktorá aktívne pracuje na budúcnosti autonómneho riadenia?

Odpoveď: spoločnosť here, Výhercovia: z viacerých správne tipujúcich bol vyžrebovaný Michal Karkalík.

Archív 2016:

1. Súťažná otázka na január: Ktorý pilot z tímov Audi v seriáli DTM sa umiestnil v sezóne 2015 najvyššie?

Odpoveď: Jamie Green, Výhercovia: Stefo06, Dzohnny, Amazonia, Lakerko, matusik2007, cementovic84

2. Súťažná otázka na február: Audi Club International Slovensko vo februári oslávi 3 roky na Slovensku. Oficiálny podpis zmluvy s nemeckou centrálou sme oslávili na slávnostnej recepcii 7. 2. 2013 v bratislavskom Audi Centre. Otázka znie, koľko ľudí sa recepcie zúčastnilo (vrátane členov, novinárov a všetkých pozvaných hostí). Vyžrebujeme 3 najpresnejšie odpovede.

Odpoveď: 102, Výhercovia: karol888, picinko3, Lukas Vabno, cementovic84, Ivan Majtan

3. Súťažná otázka na marec: Príprava knihy “Príbeh Audi: 4 kruhy” nebola jednoduchá a okrem výťahu z textu, prekladu, prípravy grafiky a online väzby bolo potrebné získať aj súhlas Audi Tradition. Otázka na mesiac marec znie, koľko trval celý proces prípravy v mesiacoch? Vyžrebujeme 3 odpovede.

Odpoveď: 10, Výhercovia: PatrikA6, Lukas Vabno, Juraj Laco, Martin Šottník

4. Súťažná otázka na apríl: Chemical Guys vo svojom školiacom programe Smart Detailing University ponúka 4 základné typy tréningov – vymenujte ich. Zo správnych odpovedí vyberieme 3 šťastných výhercov, ktorých odmeníme.

Odpoveď: napr. Basic training, Buffing and polishing, Master training, Individual training, Výhercovia: SamueloS, Ani, Michal Bati

5. Súťažná otázka na máj: Máj je čas lásky a jej volanie je treba rozoznať v každej chvíli. Na fórum sme umiestnili krátky zvukový záznam nadupaného športového špeciálu. Vašou úlohou je odhaliť model Audi, ktorý vydal tento vábivý zvuk. Prajeme veľa šťastia.

Odpoveď: Audi Sport Quattro S1 (r. 1985), Výhercovia: Peter Spusta, Josi, Beky

6. Súťažná otázka na jún: Klub fanúšikov Audi oslavuje svoje narodeniny 17. 6. 2008, kedy bol oficiálne založený Audi-klub.sk. Vašou úlohou je tipnúť si, koľko členov mal klub ku koncu roka 2008.

Odpoveď: 52, Výhercovia: Kenny235, Lukas Vabno, Lukas Kovalcik

7. Súťažná otázka na júl: V prvom kvartáli sa na svete predalo takmer 480 000 Audiniek. Najpredávanejším modelom bolo Audi Q5. Tipnite si, koľko kusov Q5-tiek sa v prvých troch mesiacoch roku 2016 predalo.

Odpoveď: 67 341, Výhercovia: Saltik, Beky, Peter Spusta

8. Súťažná otázka na august: Medzi prvé podujatia, na ktorých sa Audi-klub.sk v roku 2008 predstavil patrila tradičná Carat Tuning Party. Premiérový rok bol pilotný a nové Audi parkovisko na Carate prilákalo nemálo Audiňákov. Tipnite si, koľko sme ich napočítali na klubovom parkovisku na zraze celkovo (ráta sa celková doba podujatia, nemuseli to byť členovia klubu).

Odpoveď: 81. Výherca: Moli87

9. Súťažná otázka na september: Audi je silným partnerom futbalového klubu Bayern Mníchov. Jeho hráči a aktuálni majstri nemeckej Bundesligy dostali možnosť vybrať si z aktuálnej modelovej ponuky Audi. Tipnite si, ktoré kúsky si vybrali: Robert Lewandowski, Xabi Alonso, tréner Carlo Ancelotti a Franck Ribbery. Na konci septembra vyžrebujeme 1 výhercu, ktorému pošleme klubové reklamné predmety.

Odpoveď: Lewandowsky a Ribbery RS7, Alonso RS6, Ancelotti S8, Výherca: Ani

10. Súťažná otázka na október: Klubový e-shop slúži najmä klubákom a medzi najobľúbenejšie produkty patria podložky pod EČV a tričká. Tipnite si, koľko objednávok spracoval náš e-shop v mesiaci september. Na konci októbra vyžrebujeme 1 výhercu, ktorému pošleme poukaz na prehliadku v autorizovanom servise CarCheck.

Odpoveď: 17, Výherca: Linda Nosálová

11. Súťažná otázka na november: Audi AG dosiahlo v septembri 2016 nový rekord v počte zamestnancov a celosvetovo zamestnáva tisíce ľudí. Tipnite si, koľko zamestnancov zamestnávalo Audi AG k 30. 9. 2016. Autora/ku najpresnejšej odpovede odmeníme klubovými reklamnými predmetmi.

Odpoveď: 87 990, Správne odpovede: Saltik, Peter Spusta a JCube. Vyžrebovaný výherca: JCube

12. Súťažná otázka na december: Výroba Audi v maďarskom Gyori vyrobila dovedna 30 miliónov motorov a na cesty tak dostala 5 miliárd koní. Koľko motorov bolo vyrobených v roku 2015 v Maďarsku?

Odpoveď: 2 022 520 motorov, Vyžrebovaný výherca: Michal Mazák

2017-06-04T20:57:35+00:00jún 4th, 2017|Categories: novinky|