2% z našich daní pre náš klub

//2% z našich daní pre náš klub

2% z našich daní pre náš klub

Vážení členovia, partneri a priaznivci Audi Club International Slovensko,

čas na poukázanie 2% sa pomaly kráti a tak vám pripomíname možnosť poukázať prostriedky z daní nášmu občianskemu združeniu. Prikladáme tlačivo Vyhlásenie, ktoré je potrebné odovzdať, spolu s Potvrdením o zaplatením dane na vašom daňovom úrade, alebo zaslať poštou (do 30. 4.).

Naše Občianske združenie priaznivcov automobilov značky Audi na Slovensku – Audi-klub.sk bolo úspešne zaregistrované v zozname prijímateľov 2% z daní fyzických a právnických osôb (pozrieť register)

vizitka2percenta-blNašim členom ponúkame možnosť úhrady členského poplatku práve poukázaním 2% a všetkým darcom pošleme poďakovanie vo forme malého darčeku. Dôležitou zmenou v identifikácii darcov je možnosť udelenia súhlasu so zaslaním údajov darcov prijímateľovi. Tento súhlas udeľuje darca priamo v daňových tlačivách. Klub tak má možnosť presnej identifikácie a nemusí tak komplikovane zbierať tlačivá “Vyhlásenie”. Všetky údaje a postupy sme pre vás zrekapitulovali na klubovej stránke (otvoriť sekciu 2%).

Klub použije výťažok z 2% na podporu klubových aktivít a akcií podľa platnej legislatívy. Podľa možností podporíme akcie Le Mans Karting (motokáry), Škola bezpečnej jazdy Driving Skills, 9. oficiálny zraz klubu a ART 2017.

 

2018-09-06T09:32:34+00:00apríl 13th, 2017|Categories: novinky|