Predbežný program 8. oficiálneho zrazu 23. – 25. 9.

//Predbežný program 8. oficiálneho zrazu 23. – 25. 9.

Predbežný program 8. oficiálneho zrazu 23. – 25. 9.

8. oficiálny zraz sa blíži a tak vám prinášame predbežný program a súhrn prekvapení, na ktoré sa môžete tešiť. Keďže dejiskom zrazu sú Vysoké Tatry, priebeh zrazu sa môže vplyvom počasia meniť, no určite nás čaká perfektný víkend v spoločnosti klubákov a ich blízkych.

V piatok (23. 9.) večer otvoríme zraz uvítacím drinkom. V neskorších hodinách náš večer spestrí a mnohých účastníkov poteší bohatá tombola. Sobota (24. 9.) sa bude niesť v znamení relaxu a oddychu. Pre tých najmenších bude pripravená Veveričia dráha, dospeláci budú mať možnosť prečlnkovať pleso (tieto body programu sú hradené klubom). Ak by niekomu nebolo dosť, pripravená je zľava na lanovkový výstup na Solisko.

Klubové parkovisko ponúkne okrem predvádzacích jázd Audi SQ7 a obhliadky Audi S1 aj služby diagnostiky a poradenstva. V prípade nepriaznivého počasia sa v hotelovej telocvični odohrá futbalový zápas East Coast vs. West Coast. V sobotu poobede je naplánovaná aj spanilá Audi jazda do obce Štrba. Večerný program bude okrem valného zrhomaždenia zahŕňať aj vedomostný kvíz.

Predvádzacie jazdy Audi SQ7

Vďaka importérovi Audi Slovensko budeme mať možnosť vyskúšať vlajkovú loď so štyrmi kruhmi a viac ako 430 koňmi pod kapotou. Okrem demo-jázd bude priestor aj pre predvádzacie jazdy šoférované priamo členmi klubu.

Tričká a klubové predmety

Pre klubákov i klubáčky sme v spolupráci s Audi Slovensko pripravili zrazové tričko. To bude možné zakúpiť aj pre váš sprievod. K dispozícii budú aj silikónové náramky a dočasné karty pre tých členov, ktorým ešte neboli odovzdané.

Audi S1 Milana Trošku

Navštíviť nás príde aj známy slovenský pretekár Milan Troška s krásnou S1-tkou. V kontraste sa tak na Štrbskom Plese stretne kultový pretekársky model s jedným z najnovších modelov na trhu.

Registrácia a prihlasovanie na akciu trvá do 30. 8. Po zaslaní e-mailu na adresu zrazy@acislovensko.sk vám zašleme inštrukcie potrebné pre dokončenie registrácie. Kapacita hotela je limitovaná, preto nenenchávajte prihlasovanie na poslednú chvíľu. 

Tešíme sa na stretnutie na 8. oficiálnom zraze fanúšikov Audi, na ktorom si budeme užívať Audi spoločne. 

** Audi Club International Slovensko si vyhradzuje právo na zmeny v programe.

2018-09-06T09:32:35+00:00august 22nd, 2016|Categories: novinky|